29. díl: S ČSOB vašemu podnikání už neunikne žádná dotační příležitost

Zorientovat se ve všech dotačních příležitostech a hlídat podmínky a termíny uzávěrek může být pro podnikatele velice časově náročné. ČSOB svým firemním klientům proto poskytuje ucelené a aktuální informace přímo ve službě CEB a v aplikaci CEB Mobile.

Relevantní a ověřené informace ze světa dotací na jednom místě 

Klienti ČSOB se už nemusí zdlouhavě probírat všemi dotačními výzvami. ČSOB pro vás pravidelně vyhledává aktuálně dostupné příležitosti pro váš obor podnikání. Pokud je dotační výzva pro vás relevantní, automaticky se vám zobrazí v mobilní aplikaci i v internetovém portálu formou notifikace na hlavní domovské stránce, takže vám už nikdy žádná příležitost neunikne. 

Informace se vám bude přitom zobrazovat pouze po dobu, kdy je daný dotační program aktuální a přijímá přihlášky. Vy si tak nemusíte žádné informace dohledávat ani ověřovat

Jaké informace získáte?

Pokud vás dotační příležitost zaujme, stačí rozkliknout notifikaci a hned uvidíte detail obsahující tyto základní informace:

  • Název dotační výzvy,
  • účel dotace,
  • výše dotace,
  • termín přijímání žádostí, 
  • odkaz na informace u poskytovatele,
  • kontakt na dotačního specialistu ČSOB. 

Náhled detailu dotační příležitosti v mobilní aplikaci CEB Mobile: 

Pro koho je služba určena?

Informace o dotacích využijí malé, střední i velké firmy napříč obory. Jednotlivé dotace mají různé účely a mohou být využity třeba na nové technologie, opatření na úsporu energií a vody, výzkum a inovace, účast na veletrzích v zahraničí a mnoho dalšího. Kromě České republiky jsou poskytovateli dotací také Evropská unie, kraje a obce. 

A co dál? Využijte dotační poradenství ČSOB 

Mít aktuální informace o dotačních příležitostech samozřejmě nestačí. Zpracování žádostí je administrativně velmi náročné, a proto se do nich mnoho podnikatelů ani nepouští. I malá chyba totiž může vést k zamítnutí žádosti a ztrátě drahocenného času. 

Firemní klienti ČSOB proto mohou využít odborné poradenství v oblasti EU dotací. Specialisté se 16 lety zkušeností za vás zpracují kompletní žádost, pomůžou vám s administrativou během čerpání dotace a získat můžete i úvěr na spolufinancování dotovaného projektu. Provizi přitom platíte až po získání dotace, takže služba pro vás nepředstavuje žádné riziko. 

ČSOB je v oblasti dotačního poradenství a zprostředkování veřejné podpory podnikání lídrem na českém trhu – má za sebou více než 1000 úspěšných projektů v celkové hodnotě 100 miliard Kč a míra úspěšnosti podaných žádostí dosahuje 96 %. Rozvíjejte i vy svůj byznys se silným a spolehlivým partnerem. 

Tip Potřebujete finanční prostředky pro rozvoj svého podnikání nebo zajištění provozních nákladů? S úvěry ČSOB nejste na podnikání sami. Půjčte si až 10 mil. Kč se zvýhodněnou sazbou od 6,9 % p. a.

Zpět