7. díl: Rozjíždíte podnikání? Přihlaste se do akceleračního programu Start it @ČSOB

Toužíte po vlastním podnikání, chcete si organizovat práci podle svých časových možností a dělat něco smysluplného? Rozjet vlastní byznys ovšem může být vcelku oříšek. Se vším, co vás na cestě k úspěšnému podnikání čeká, vám pomůže akcelerační program Start it @ČSOB, který je určený začínajícím start-upům a inovativním projektům.

Co nabízíme?

Vybraným projektům poskytneme zdarma workshopy, individuální konzultace a mentoring kvalifikovaných expertů, kteří vám pomůžou zmapovat vaše potřeby a nastavit cíle.

Z akceleračního programu si odnesete jasně nastavenou strategii, cenový a distribuční model, přesvědčivou obchodní a marketingovou strategii, ale i nezbytné právní informace. Díky důkladně připravené strategii uspějete u investorů, získáte první zákazníky a úspěšně nastartujete své podnikání. Jako bonus získáte zázemí pro práci v Impact Hub Praha po dobu 5 měsíců.

S ohledem na aktuální pandemickou situaci může program proběhnout online.

Jaké projekty podpoříme?

Jakékoliv start-upy z celé ČR bez ohledu na obor, s nadšeným týmem alespoň 2-3 lidí. Upřednostňujeme začínající firmy zhruba do 2 let od vzniku, případně podnikatele, kteří založení firmy či uvedení produktu na trh teprve plánují.

Klademe důraz na inovativní záměr a unikátnost produktu či služby. Preferujeme projekty, které jsou zaměřeny na B2B a/nebo jejich produkt či služba vychází z IT nebo vědeckých oborů.  

Od zúčastněných start-upů očekáváme aktivní účast na workshopech, chuť na sobě pracovat a ochotu věnovat akceleračnímu programu potřebný čas i energii. 

Způsob přihlašování

Přihlaste svůj projekt do 21.1. 2021 na stránkách startit.csob.cz. Přihlášku tvoří několik otázek, které nám pomůžou lépe pochopit váš podnikatelský záměr a plán. Nemusíte nic skenovat, podepisovat, ani připojovat, přihlášení je tedy celkem jednoduché.


Zpět