Využijte státní záruční programy na maximum a získejte výhodné úvěry na podnikání

Využijte státní podpůrné záruční programy, které vašemu podnikání pomohou překonat výpadek příjmů i financovat nezbytné investice. Jak na to?

Ani v době pandemie nezapomínejte na investice

Pokud vaše podnikání zasáhla pandemie, jistě řešíte především výpadek příjmů, udržení zaměstnanců či úhrady pohledávek. Ovšem myslet byste měli i na budoucnost – s otevřením ekonomiky buďte připraveni na nové výzvy, které tato doba přináší. A právě investice jsou pro budoucnost vašeho podnikání nyní klíčové.

Vláda ČR si uvědomuje důležitost restartu ekonomiky po pandemii, a proto přišla s novým programem COVID III – Invest, který umožňuje investiční financování prostřednictvím úvěru se státní zárukou až do výše 90 mil. Kč.

Co poskytuje program COVID III – Invest českým podnikatelům?

  • Investiční úvěr až do výše 90 mil. Kč, který lze použít na investice do hmotného i nehmotného majetku,
  • státní záruku až do výše 90 % úvěrového rámce, s dobou platnosti max. 6 let,
  • program je určen podnikatelům podnikajícím v ČR – fyzickým osobám i firmám do 500 zaměstnanců.

Jak získat úvěr COVID III – Invest?

O úvěr COVID III – Invest žádáte prostřednictvím své banky. Pro získání úvěru proto kontaktujte svého bankéře, který s vámi projde detaily a sestaví vám individuální nabídku. Veškerou administrativu za vás vyřídí vaše banka a vy můžete svůj čas věnovat dalšímu rozvoji vašeho podnikání. 

Nedostatek likvidity vyřešíte díky programu COVID III – Provoz

Podnikatelé v době pandemie nejčastěji řeší výpadek příjmů a s tím spojenou neschopnost provozního financování. V případě náhlého nedostatku likvidity lze využít státní záruční program COVID III – Provoz.

Prostřednictvím tohoto programu můžete získat úvěr na provozní náklady až do výše 50 mil. Kč, který vám pomůže překlenout nelehké období. Stát pro tyto úvěry poskytuje záruku po dobu 3 let až do výše 90 % úvěrového rámce. Oprávněnými žadateli jsou podnikatelé podnikající v ČR, a to fyzické osoby i firmy do 500 zaměstnanců.

O úvěr COVID III – Provoz můžete rovněž zažádat u svého bankéře, který s vámi nastaví individuální podmínky a vyřídí za vás veškerou potřebnou administrativu.


Zpět