7. díl: Sedmý díl podcastu Makromixér s Vítem Kutnarem, majitelem skupiny DEK

Prudký růst cen bydlení a stavebních materiálů – to je další téma podcastu Makromixér Jana Bureše a Roberta Břešťana pro jejich exkluzivního hosta Víta Kutnara, majitele skupiny DEK, největšího prodejce stavebnin v České republice.

MakroMixér: O penězích, byznyse, ekonomice a trzích. S nadhledem a chytrými hosty.

PODCAST K POSLECHU:

SoundCloud

Spotify

Apple Music

Google Podcasts

Jan Bureš

Jan Bureš je hlavní ekonom Patria Finance a seniorní ekonom KBC/ČSOB. V roce 2020 působil v Ekonomickém poradním týmu při krizovém štábu vlády. Dříve také jako člen poradního sboru ekonomů při ministerstvu financí hodnotícím dopady přijetí eura na ekonomiku ČR. Je krom jiného spoluaturem publikace Měnová integrace – Náklady a přínosy členství v měnové unii. Pro klienty skupiny ČSOB připravuje ekonomické diskuze pod názvem Ranní káva s Janem Burešem.

Robert Břešťan

Přední český novinář, šéfredaktor serveru HlídacíPes.org. V minulosti působil například v české redakci BBC, v Českém rozhlase, v Hospodářských novinách a jako šéfkomentátor týdeníku Ekonom.

HlídacíPes.org je nezávislý analyticko-investigativní server, vznikl v září 2014 v reakci na razantní změny v tuzemských médiích, provozuje žurnalistiku ve veřejném zájmu a stojí na podpoře svých čtenářů a podporovatelů.


Zpět