S aplikací DoKapsy od ČSOB lze snadno a rychle parkovat na více než 50 místech po celém Česku

DoKapsy od ČSOB si aktivovalo už více než 60 tisíc lidí včetně podnikatelů. V aplikaci naleznete mimo jiných zajímavých funkcionalit dostupné parkovací zóny a po uložení SPZ auta a platební karty zaplatíte parkování na pár kliknutí. Dobu parkování je možné z mobilu také prodlužovat. Nově ji teď lze využít i pro parkování v Praze.

Aplikace DoKapsy od ČSOB je jedinečným pomocníkem pro pohodlnější nakupování a cestování. Hledat drobné ani parkovací automat uživatelé s touto aplikací nemusí už na více než 50 místech po celém Česku. Vedle měst jako je Hradec Králové, Pardubice, Tábor nebo Brno se k nim teď nově přidala i Praha. Parkování je poskytováno ve spolupráci s externími partnery a seznam měst se neustále rozšiřuje. Chystá se i placení za parkování v nákupních centrech nebo parkovacích domech. První ochutnávkou je například City Green Park v Českých Budějovicích, CPI City Center v Ústí nad Labem a další.



Další funkcí aplikace je úhrada jízdného v MHD, kterou lze využít v prvních pěti městech. Pomocí služby Tankuj je zase možné zaplatit za palivo přímo u stojanu na všech čerpacích stanicích Globus. Součástí aplikace je i virtuální asistentka Kate.

Aplikaci si může aktivovat každý, nemusí mít účet u ČSOB nebo Poštovní spořitelny. Může být tak užitečným pomocníkem pro zaměstnance malých nebo středních firem nebo samozřejmě i pro podnikatele.

Aplikaci DoKapsy od ČSOB je možné stahovat zde nebo přes QR kód:


Zpět