Digitalizace firemních financí přináší lepší bezpečnost, pohodlí i úsporu

Technologický vývoj myslí nejen na vaše zákazníky, ale i na vás. Využívejte všechny výhody bezhotovostních transakcí ve svém podnikání.

Většinu transakcí můžete vyřešit i bez návštěvy pobočky

Bez internetového bankovnictví se dnes už neobejde žádný podnikatel, a stále větší oblibě se těší i propojené mobilní aplikace. Důvod je jasný – na pár kliků máte vyřešené všechny platby, a navíc nikdy neztratíte přehled o všech transakcích a stavech vašich účtů.

V době koronavirové pandemie je dalším velkým benefitem fakt, že nemusíte chodit na pobočku a zbytečně vystavovat sebe i zaměstnance banky riziku nákazy. Jestli potřebujete vložit na účet hotovost anebo si ji naopak vybrat, využívejte vkladové a výběrové bankomaty.

Internetové bankovnictví, vkladové a výběrové bankomaty i mobilní aplikace jsou navíc k dispozici nonstop a odkudkoliv – své finance tak máte pod kontrolou, i když jste například na cestách anebo nemocní.  

Jestli potřebujete platbu uhradit okamžitě, využijte tzv. instantní platby. Druhá strana částku obdrží do několika málo minut.

Platební karty pro podnikatele

Mnoho bank svým klientům z řad podnikatelů nabízí k platebním kartám mnoho nadstandardních služeb, které vám usnadní běžné bankovní operace. Poskytovatele firemního účtu si proto vybírejte pečlivě a s ohledem na vaše konkrétní potřeby. Ne každá nadstandardní služba pro vás musí být důležitá.

Jestli vaši zaměstnanci disponují také firemními platebními kartami, zvažte možnost jejich hromadné správy. Ta vám zajistí nonstop a online přehled o všech vykonaných transakcích, a navíc vám umožní zadat pro každou kartu různé restrikce – například podle regionu či typu hrazeného zboží. Vy tak máte jistotu, že vaše finance budou použity pouze tak, jak jste zamýšleli vy.


Zpět