Aplikace DoKapsy od ČSOB nabízí zprávy z deníků E15 a Blesk, sportovní výsledky od iSport.cz nebo články z Reflexu

Uživatelé multifunkční aplikace DoKapsy od ČSOB v ní od začátku roku 2022 najdou výběr nejzajímavějších zpráv z několika médií spadajících pod mediální dům Czech News Center, a to včetně prémiového, tedy placeného obsahu.

DoKapsy od ČSOB nabízí pod záložkou „Zprávy“ několik desítek nejnovějších článků. Obsahový feed mixuje zprávy z ekonomického deníku E15, deníků Blesk a iSport.cz, nebo z lifestylových magazínů Reflex, Auto.cz, Lidé a země, Ženy.cz a Recepty.cz. To vše je dostupné na jednom místě na úvodní obrazovce aplikace. Část obsahu je dokonce z prémiové verze daných titulů, která je jinak dostupná pouze předplatitelům. 

Funkce Zprávy vznikla díky inovativnímu partnerství s mediálním domem Czech News Center (CNC), které přináší první takovou službu na českém trhu. Obsahový mix článků do sekce Zpráv je vytvořen pečlivě na míru pro aplikaci DoKapsy od ČSOB a její uživatele tak, aby pro ně byl obsah dostatečně zajímavý i přínosný. Hlavním benefitem je to, že na jednom místě jsou aktuální zprávy a články týkající se mnoha různých témat. Navíc přibližně pětina článků je prémiových.

K dalším funkcím aplikace patří například úhrada parkování ve více než 50 místech v ČR včetně Prahy nebo platba jízdného v MHD, kterou lze využít už v deseti českých městech. Pomocí služby Tankuj je možné zaplatit za palivo přímo u stojanu na všech čerpacích stanicích Globus. Součástí aplikace je i virtuální asistentka Kate. Všichni uživatelé si mohou do aplikace vložit své slevové kartičky a ušetřit lze i díky řadě nabídek a výhod ze Světa odměn. Aplikace je zdarma dostupná i zájemcům z jiných bank, není potřeba být klientem ČSOB.

Aplikaci DoKapsy od ČSOB je možné stahovat přes QR kód zde:


Zpět