Přihlaste se do prvního ročníku soutěže Zelená obec roku a vyhrajte až 300 tisíc korun

ČSOB ve spolupráci s Hospodářskými novinami vyhlásila soutěž Zelená obec roku pro všechny obce, které se angažují v environmentální oblasti, udržitelném fungování a mají odpovědný postoj k životnímu prostředí.

Cílem soutěže je vybrat obce, které mají v oblasti udržitelného fungování dlouhodobou vizi, snižují uhlíkovou stopu, zmírňují dopad na změnu klimatu, investují do ochrany životního prostředí, přináší inovační hodnotu, podporují biodiverzitu a aktivně zapojují občany. Vítěz soutěže získá titul Zelená obec roku.

Hledáme právě Vaši obec!

Jste obcí, která se může pochlubit zajímavým projektem a aktivním působením v této oblasti? Znáte některou obec, která si ocenění zaslouží? Pak neváhejte a přihlaste se!

Jak na to?

Přihlášení do soutěže je možné do 9. května, stačí se registrovat přes jednoduchý formulář na webových stránkách www.zelenaobecroku.cz, kde jsou k dispozici detailní informace k samotné soutěži.

Jakou cenu můžete získat?

Vítězná města a vítězné vesnice získají ocenění Zelená obec roku a až 300 tisíc korun pro svůj další rozvoj. Speciální kategorií soutěže je pak Sociální počin roku. Tento titul a finanční výhru 100 tisíc korun spolu s možností konzultace získá obec s nejlepším sociálním projektem, resp. počinem, který přináší řešení ve společensko-ekonomických tématech. 

Pro více informací navštivte webové stránky www.zelenaobecroku.cz.

Tip Vyřešte požadavky ESG reportingu a zjistěte uhlíkovou stopu své firmy nebo produktu jednoduše v rámci jedné platformy. Klienti ČSOB mají navíc výpočet uhlíkové stopy Scope 1 a 2 u Green0metru zdarma.

Zpět